Uvjeti poslovanja


Informacije o trgovačkom društvu:

Co.Ivas d.o.o. za trgovinu i ugostiteljstvo

Velebitska 38
21000 Split

OIB: 99337670154

MBS: 060015506

Tvrtka je upisana u registar: Trgovački sudu Splitu Tt-10/2557-2

Info telefon: 021 532 895

E-mail: info.coivas@gmail.comOpće odredbe


Tvrtka Co.Ivas d.o.o. pruža on-line uslugu putem svoje Internet stranice na domeni www.ugostiteljska-oprema-ivas.hr. Usluga se sastoji od pružanja informacijskih usluga, upravljanja sadržajem, te mogućnosti prihvata narudžbi oglašenih proizvoda. Uvjeti korištenja propisuju uvjete i pravila za krajnje korisnike (kupce) i odnose se na korištenje internetske stranice www.ugostiteljska-oprema-ivas.hr. Korištenjem internetske stranice krajnji korisnici iskazuju slaganje i pristaju na Uvjete poslovanja. Krajnji korisnik osobno je odgovoran za istinitost podataka, zaštitu povjerljivosti zaporki na mjestima gdje one postoje. Krajnji korisnik je punoljetna, poslovno sposobna, fizička ili pravna osoba koja se registrira kao korisnik. Tvrtka Co.Ivas d.o.o. zadržava pravo da u bilo kojem trenutku može izmijeniti ili ukinuti sadržaj internetske stranice. Korištenjem internetske stranice krajnji korisnici iskazuju slaganje i pristaju na Uvjete poslovanja. Krajnji korisnik osobno je odgovoran za istinitost podataka, zaštitu povjerljivosti zaporki na mjestima gdje one postoje. Krajnji korisnik je punoljetna, poslovno sposobna, fizička ili pravna osoba koja se registrira kao korisnik. Tvrtka Co.Ivas d.o.o. zadržava pravo da u bilo kojem trenutku može izmijeniti ili ukinuti sadržaj internetske stranice. Korištenjem ovih internetskih stranica korisnik potvrđuje da je upoznat i suglasan sa uvjetima poslovanja i korištenja. Tvrtka Co.Ivas d.o.o. također zadržava pravo da u bilo kojem trenutku i bez prethodne obavijesti ukoliko to smatra potrebnim ukine ili izmijeni bilo koji od navedenih uvjeta poslovanja. Ova internetska stranica je vlasništvo tvrtke Co.Ivas d.o.o. Svi materijali koji se nalaze na internetskoj stranici www.ugostiteljska-oprema-ivas.hr ekskluzivno su pravo tvrtke Co.Ivas d.o.o.. Bilo kakvo kopiranje, distribucija, objavljivanje, povezivanje,dubinsko povezivanje ili mijenjanje na drugi način ovih internetskih stranica bez izričitog pismenog odobrenja tvrtke Co.Ivas d.o.o. strogo je zabranjeno. Tvrtka Co.Ivas može raskinuti poslovni odnos s bilo kojim svojim krajnjim korisnikom u bilo kojem trenutku, te zadržava pravo trenutno ukinuti korisnički račun prema vlastitoj diskrecijskoj procjeni bez daljnjeg objašnjenja. Co.Ivas d.o.o. se obvezuje zaštititi osobne podatke krajnjih korisnika, te prikuplja samo nužne, osnovne podatke potrebite za realizaciju poslovne aktivnosti.


Cijene, plaćanje i isporuka


Istaknute cijene proizvoda su jedinične, veleprodajne (bez pdv-a) izražene u HRK. 

Plaćanje : bezgotovinsko, putem transakcijskog računa, pouzećem (za robu dostupnosti „A“) ili gotovinsko na blagajni.

Naručenu robu moguće je preuzeti direktno sa skladišta Co. Ivas d.o.o..

Isporuka roba na području Hrvatske realizira se na adresu kupca uz zaračunavanje troškova. Paketna dostava obavlja se kurirskom službom, a paletna roba, kamionskim prijevozom.

Sve ostale usluge povrh navedenih, poput montaža, upuštanje u rad i slično, nisu uključene u cijenu i dodatno se zaračunavaju prema stvarnim troškovima.

Kod proizvoda inozemnih proizvođača moguća su minimalna cjenovna odstupanja službene ponude i istaknutih web-cijena zbog tečajnih razlika.


Jamstvo


Tvrtka Co.Ivas d.o.o. pokriva jamstvo za proizvode uz uvjete i rokove koje izdaje svaki proizvođač ponaosob. Jamstveni list se isporučuje uz proizvod, te ga je krajnji korisnik dužan priložiti uz račun prilikom eventualnog zahtjeva za servisnom intervencijom. Samo stručna i ovlaštena osoba može vršiti servisne popravke , te upuštanje u rad, a sve strogo prema uputama proizvođača. Nestručno i nepažljivo rukovanje proizvodom ne podliježe jamstvu.


Narudžba


  1. Krajnji korisnik (kupac) radi prijavu ili registraciju (unos podataka - prvi put)
  2. Proizvodi iz ponude izabiru se putem košarice, a minimalni veleprodajni iznos narudžbe (bez pdv-a) je 66,36€  (500,00 kn).
  3. Krajnji korisnik izabire ponuđene proizvode, te formira neobvezujuću upit
  4. Temeljem zaprimljenog neobvezujuće upita, tvrtka Co. Ivas, uobičajeno u roku 3 radna dana ili po potvrdi proizvođača (dobavljača) ažurira upit, provjerava podatke, te krajnjem korisniku prosljeđuje službenu ponudu sa uvjetima
  5. Po realizaciji, odnosno uplati službene ponude slijedi isporuka prema unaprijed definiranim uvjetima


Napomene


Slike i opisi pojedinih proizvoda dobiveni od proizvođača / dobavljača ili preuzeti sa Interneta ne moraju nužno biti identični. Zadržavamo pravo pogreške u opisu i slikama proizvoda. U slučaju nedostupnosti, odnosno problematičnosti nabave, te isporuke određenog proizvoda, krajnji korisnik će biti obaviješten od strane Co.Ivas u najkraćem mogućem roku, te će iznos cjelokupnog računa biti umanjen za vrijednost nedostajućeg proizvoda. Izmjene i otkazivanja narudžbi nakon realizirane uplate nisu moguća.


Dostupnost, rokovi isporuke i reklamacije


Svakom oglašenom artiklu dodijeljena je kategorija uobičajene dostupnosti prema očekivanom roku isporuke.


Dostupnost Uobičajeni rok isporuke (radnih dana)
A Roba na skladištu dostupna za promptnu isporuku
B 10 do 30 radnih dana
C 30 do 60 radnih dana
D Potrebna provjera dostupnosti


Uobičajeni rok isporuke podrazumijeva prosječan dosadašnji realizirani rok isporuke za zatraženi proizvod (moguća su odstupanja). Za krajnjeg korisnika se po završetku odabira ponuđenih proizvoda automatski formira neobvezujući upit sa iznosom i očekivanim rokom isporuke. Temeljem zaprimljenog neobvezujućeg upita, Co.Ivas uobičajeno u roku 3 radna dana ili po potvrdi proizvođača (dobavljača) ažurira narudžbu, provjerava podatke , te krajnjem korisniku prosljeđuje službenu ponudu za plaćanje sa uvjetima. Nakon uplate, kupac ne može vršiti izmjene i otkazivanje narudžbe, izuzev proizvoda sa liste A dostupnosti. Co.Ivas će neposredno pred dolazak proizvoda na skladište obavijestiti kupca o prispijeću pošiljke te utvrditi točno vrijeme isporuke. Ako kupac ne preuzme robu u roku od 10 radnih dana od utvrđenog termina isporuke, na istu će biti zaračunati manipulativni troškovi skladištenja iste. Moguća je i parcijalna, te sukcesivna isporuka pristigle robe. Roba se preuzima u ispravnom stanju sa skladišta Co.Ivas d.o.o. – Split. Eventualne naknadne reklamacije glede oštećenja primamo u roku 8 dana od preuzimanja robe, samo u pisanom obliku potkrijepljeno foto dokumentacijom. Reklamacije se ne odnose na količinske manjkavosti preuzete robe. Dužnost je krajnjeg korisnika da prilikom preuzimanja pošiljke detaljno provjeri količinu i ispravnost proizvoda.


Rješavanje sporova


Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača obavještavamo krajnjeg korisnika da prigovor na kvalitetu naših usluga mogu dostaviti u pisanom obliku na adresu: Co.Ivas d.o.o., Velebitska 38 21000 Split ili na e- mail adresu: info.coivas@gmail.com. Najkasnije u roku 15 dana, krajnji korisnik će dobiti odgovor u pisanom obliku.

Eventualne sporove između tvrtke Co.Ivas d.o.o. i krajnjeg korisnika (kupca) nastojat će se riješiti dogovorom i mirnim putem, a u suprotnom nadležan je Sud u Splitu.